top of page
Coaching för Ledare och Företagare | Serenity Sollentuna

COACHING IS

the universal language of change and learning

- CNN

coaching för ledare

Lokalt i Sollentuna eller Online - Du bestämmer

Jag coachar ledare i deras yrkesliv eftersom det inte är enkelt att vara "chef". Du kanske vill hitta rätt verktyg för att hantera specifika situationer eller få hjälp att helt enkelt bli en starkare ledsagare för ditt team så att de kan prestera bättre. Kanske har pandemin ställt företaget på ända och du behöver hjälp att få rätsida på arbetsvardagen. Jag coachar dig, ställer rätt frågor och hjälper dig landa i dina egna svar som utvecklar ditt ledarskap och därigenom även dina anställda.

Varför blir man coachad

De chefer, företagare och ledare som väljer Serenity Sollentuna som coach vill gärna prata om 

  • Hur man hanterar konflikter

  • Hur man inleder och genomför tuffa samtal

  • Hur man behåller sina värdefulla anställda och ser till att de utvecklas

  • Hur man inte tar med sig jobbet hem

  • Hur man säger upp en anställd

  • Hur man ger rätt feedback till sin kollega

  • Hur man inspirerar sitt team till rätt work life balance

  • Hur man släpper kontroll och litar på sitt team

  • Hur man resonerar kring eventuell uppsägning

Listan kan verkligen göras lång och anledningarna varierar otroligt mycket från situation till situation, det bästa är om du bokar in ditt kostnadsfria introsamtal så att vi kan bena ut vad du behöver och hur vi tillgodoser det behovet.

coaching-ledarskap-sollentuna

VÄRDERINGAR

för att komma i mål behöver vi veta vart vi är på väg

VAD ÄR MENINGSFULLT

Värderingar är vad som är meningsfullt för just Dig

Att ha sina värderingar klart för sig är ett steg närmare målet. En värdering är inget mål i sig eftersom man kan se när man uppnått ett mål medans en värdering är ett oavbrutet handlande som man vill fortsätta att göra.

 

Värderingar är det som är meningsfullt för just dig! En värdering kan vara handlingar, vänlighet, humor, mod mm. Det talar om för dig VAD du vill göra, VARFÖR du vill göra det och HUR du vill göra det. Det talar om för mig vad jag som person vill göra men inte hur jag vill känna mig. Det innefattar alla områden i livet som relationer, familj, utbildning, arbete mm.

 

En värdering för mig är att se andras inneboende kraft och hjälpa de som vill, till att må bra i livet och utnyttja just den kraften genom KBT-terapi och/eller coaching. Det svarar på frågorna vad, varför och hur. Även företag har ju värderingar och om de inte svarar på dessa frågor så blir det svårt att se och arbeta för värderingarna inom ett företaget.

 

Har du egna värderingar som du lever efter?

Har ditt företag värderingar och arbetar du efter dem på ett tydligt sätt?

bottom of page