top of page
Mindfulness kurs för Företag lokalt eller Online | Serenity Sollentuna

iT TAKES BOTH SIDES

to build a bridge

- Fredrik Nael

MINDFULNESS FÖR team, FÖRETAG och företagare

Lokalt i Sollentuna eller Online - Ni bestämmer!

Mindfulness är att vara i nuet, medveten närvaro. Man lär sig att vara uppmärksam på det som händer i kroppen och omkring oss just nu och nu, dvs i stunden. Vi lär oss att vara nyfikna, att acceptera de ljud och intryck vi får men även hur kroppen mår. Mindfulness är också en avslappningsteknik och vi lär oss att använda andningen på rätt vis.

 

Vi kan starta Mindfulness grupper hos er på företaget, på plats eller som nu i Corona tider helt digitalt. Vi träffas i 45-60 minuter en gång per vecka i 8 veckor.

Mindfulness kurs för Företag lokalt eller Online | Serenity Sollentuna

STANNA MED DIN KÄNSLA

och identifiera den, innan den tar över resten av vår dag

MEDVETNA KÄNSLOR

Konsten att känna igen en känsla, identifiera varför den kom och acceptera att den finns

Att vi människor har känslor och att det genomsyrar allt vi gör här i livet tror jag ingen kan motbevisa. Känslor kan ställa till det för oss ibland, vi kanske gör något vi senare ångrar eller eller också vågar vi inte göra något som vi gärna vill. Ibland kan en känsla skrämma oss, ge oss panik eller orsaka stor smärta exempelvis genom sorg.

 

Om vi kan lära oss känna igen våra känslor och vara medvetet närvarande så kan det underlätta för oss i vardagen. Det man gör är att börja observera sina känslor och beskriva de, det kan vara bra att skriva ner de. När vi lär oss vilka känslor vi har och hur de känns så är det lättare för oss att veta hur vi ska handskas med dem.

bottom of page